X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
بزرگترین مرکز دانلود علمی آموزشی - مجتمع تولیدی و صنایع تبدیلی دستچین عالی
 
بزرگترین مرکز دانلود علمی آموزشی
دانلود پروژه ها و مقاله ها و ترجمه مقالات و تحقیق رشته های مهندس عمران، معماری ، صنایع و مدیریت و کامپیوتر و مکانیک و دروس عمومی
درباره وبلاگ


دانلود پروژه ها و مقاله ها و ترجمه مقالات و تحقیق رشته های مهندس عمران، معماری ، صنایع و مدیریت و کامپیوتر و مکانیک و دروس عمومی دانشگاهی و برق و فناوری اطلاعات و روانشناسی و حقوق و تربیت بدنی و آمار

مدیر وبلاگ : ENGINEER ENGINEER
مطالب اخیر
نویسندگان
محبوب کن - فیس نما

مجتمع تولیدی و صنایع تبدیلی دستچین عالی

  • خط تولید خوراک دام ، خط تولید روغنهای گیاهی خاص، خط خشک کن دانه های روغنی، خط تبدیل ضایعات و پسماندهای گیاهی مرطوب صنایع غذایی به محصولات خشک و آماده مصرف در صنعت تولید خوراک دام و طیور و آبزیان از جمله توانمندیهای مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی است.
  • شرکت دستچین در سال ۱۳۸۷ پس از کسب مجوز های لازم از سازمان جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی در استان اصفهان با تولید انواع خوراک دام فعالیت خود را آغاز نمود نمود.
  • در سال ۱۳۹۰ با نصب خط یکپارچه (continuous)، مرکب از تجهیزات و ماشین آلات خاص شامل: خطوط آبگیری (عصاره گیری)، میکسر و کاندیشنر جهت اختلاط و همگن سازی (مایعات رقیق و غلیظ با پودرهای جامد، خشک کن روتاری فول استنلس استیل با توان خشک کردن انواع مواد با منشأ گیاهی (فسادپذیر و دارای تا ۸۰% رطوبت) به ظرفیت ورودی ۲۵ تن در شبانه روز، خط بوجاری و متعلقات مربوطه به ظرفیت تا ۵ تن در ساعت، حوزه فعالیت خود را توسعه داد.
  • در ادامه توسعه، شرکت دستچین در سال ۱۳۹۵ ضمن اخذ مجوزهای لازم از سازمان جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو، خط استحصال روغنهای گیاهی خاص (فرابکر) با توان تولید ۳۱ نوع روغن گیاهی متفاوت با کاربریهای بسیار متنوع آرایشی بهداشتی، غذایی و دارویی را به بهره برداری رساند.
  • ورود به بازارهای صادراتی هدف بعدی دستچین است. با این آرزو که در کنار دیگر صنعتگران افتخار­آفرین کشورمان ما نیز جایگاه بسیار کوچکی در استقلال اقتصادی ایران سرفراز داشته باشیم.

خدمات کلی شرکت در زمینه تهیه و تولید خوراک دام ، غذای دام ، کنسانتره دام ، خوراک گاو شیری ، خوراک گوسفند ، روغن های خالص ، پودر خرما

 

خدمات تخصصی دام طیور آبزیان :

در سال ۱۳۹۴ مجتمع صنایع تبدیلی دستچین طی یک پروژه تحقیقاتی یک ساله موفق به دستیابی به تکنولوژی فرآوری دانه سویا و افزایش پروتئین عبوری دانه سویا (RUP) گردید. طی فرآیند فرآوری دانه سویا فاکتورهای ضد تغذیه ای موجود در دانه سویا حذف و به طور همزمان پروتئین عبوری (RUP) موجود در دانه سویا به میزان قابل ملاحظه افزایش یافت که محصول حاصل با دارا بودن ویژگی های پروتئین قابل جذب بالا و چربی بالای آماده جذب، تأثیر بسیار بالایی در افزایش تولید شیر و همچنین افزایش میزان چربی موجود در شیر به همراه دارد.


فرآوری دانه سویا و خدمات تخصصی دام طیور آبزیان

در فرآیند تولید فول فت سویا، خطر فسادپذیری محصول به علت متلاشی شدن دانه سویا و آزاد شدن چربی و سپس اکسید شدن سریع آن بسیار بالا است در حالیکه محصول جدید به نام دانه سویای فرآوری شده پس از انجام فرآیند تولید به شکل دانه سویای کاملا سالم باقیمانده و امکان نگهداری آن بدون آنکه با خطر فساد روبرو باشد به مدت بسیار بالاتری وجود دارد.


خط بوجاری و پالایش محصولات کشاورزی ، انواع غلات، بقولات، دانه های بذری و سایر دانه ها به ظرفیت ۵ تن در ساعت

طی فرایند بوجاری و پالایش محصولات کشاورزی در چند مرحله، هرگونه ناخالصی و ذرات اضافی شامل: برگ، ساقه، علف های هرز، تخم حشرات و انواع آفتها، شن، سنگ ریزه، دانه های آفت زده و دانه های شکسته و خرد شده، جداسازی و از محصول اصلی جدا شده و در نهایت محصول حاصل یکدست و یکنواخت، بدون مواد زائد و اضافه خارج می گردد.


بوجاری و پالایش محصولات کشاورزی

محصولات این بخش بوجاری و پالایش محصولات کشاورزی شامل:

دانه های گندم، جو، ذرت، نخود، لوبیا، عدس، ماش، لپه، تخم آفتابگردان، تخم کدو، تخم هندوانه، دانه گلرنگ، دانه سویا، دانه کلزا، کنجد، شاهدانه، هسته انار، هسته انگور، تخم گوجه فرنگی، سیاهدانه، دانه کتان، رازیانه، دانه خار مریم، دانه زیره و …..


خشک کردن پسماند صنایع غذایی

در این سیستم قابلیت جذب و خشک کردن پسماند صنایع غذایی مرطوب و خیس دارای ارزش غذایی که برخی از آنها تا ۸۰% رطوبت دارند در حجم بالا وجود دارد. این پسماندها عموما دارای ارزش غذایی قابل قبولی برای تغذیه انواع دام، طیور و آبزیان می باشند که طی فرآیند عملیات حرارتی و قبل از آنکه میکروارگانیسمهای مخرب فرصتی برای ایجاد فساد در آنها بیابند در تونلهای حرارتی خشک شده و رطوبت آنها به زیر ۱۰% کاهش یافته، قابلیت ماندگاری پیدا کرده و پس از طی فرآیند خنک سازی، آسیاب شده و با بسته بندی در کیسه و نگهداری در انبار آماده مصرف می گردند.


 

خشک کردن پسماند صنایع غذایی :

گروهی از این پسماندها که قابلیت جذب و طی نمودن عملیات بهینه سازی را دارند عبارتند از:

  • پسماند خطوط تولید آب میوه و کنسانتره میوه (انار، انگور، سیب مرکبات و انواع سردرختی)
  • پسماند خطوط تولید رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی
  • پسماند خطوط تولید شیره خرما و قند خرما
  • پسماند خطوط تولید کمپوت میوه، کنسرو لوبیا، نخود فرنگی و …..
  • پسماند خطوط تولید ماکارونی و نشاسته
  • پسماند خطوط تولید چیپس سیب زمینی، سیب زمینی آماده طبخ منجمد و سبزیجات آماده طبخ منجمد
  • پسماند خطوط تولید کیک، بیسکویت و کلوچه

و تمامی انواع مرطوبی که دارای ارزش غذایی بالقوه به منظور استفاده در جیره غذایی دام و طیور و آبزیان هستند.






نوع مطلب : سایر مطالب، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


موضوعات
پیوندهای روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

تور مشهد

 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic